Klant ervaringen

Na lang wikken en wegen toch besloten om een professionele website te laten maken. Via internet terecht gekomen bij Kim. Duidelijk aangegeven wat ik precies wilde en daar is ze mee aan de slag gegaan. Ze gaf ook goeie tips om een nog optimalere site te krijgen en ik ben uiteindelijk erg blij met het resultaat. De site is makkelijk zelf aan te passen maar ook als ik nog vragen heb is dat geen probleem, geeft ze snel antwoord en past ze iets aan indien nodig.

Femke van de Walle,
Huidsalon Fem

Kim heeft mij geholpen het doel van mijn website niet uit het oog te verliezen, terwijl er is genoeg ruimte overbleef om er mijn eigenheid aan te geven.Een website van Smit Creative biedt een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Sandra Mucek – van Nielen,
Coach 'n Guide

Ze kreeg van mij alle vrijheid in het ontwerp en daar heb ik geen moment spijt van  gehad. Een mooi en speels ontwerp dat in al z’n eenvoud een duidelijke boodschap brengt. Grote klasse!

Marcel Gijtenbeek,
Veiligeopslagin - Mearita

Kim heeft mij fantastisch geholpen met het ontwerpen van mijn huisstijl, visitekaartjes en website. Daarbij keek Kim verder dan alleen de website zelf maar dacht ook na over hoe mijn wensen het beste vormgegeven konden worden. Kim’s stijl is fris, to the point en tijdloos. Het resultaat: Een functionele website voor mijn klanten en mijn praktijk, waar ik nog dagelijks plezier aan beleef.

Inge van Helden,
Voedingscoach Ambacht

Kim heeft ons erg goed geholpen met het bouwen van de website, aan de hand van een paar steekwoorden heeft ze er iets heel moois van gemaakt, ze denkt mee is erg creatief, altijd bereikbaar voor vragen en geeft goed advies van haar kijk op de website. Wij zullen Smit Creative zeker aanbevelen!

Boris Hrasovec,
Men of Steel Uitzendbureau

Smit Creative heeft voor ons de zakelijke website gemaakt. Vooraf hebben we duidelijk in kaart gebracht, wat voor een soort website en wat onze eisen waren waar deze aan moest voldoen. Ze denkt mee en wat prettig is Kim denkt verder…

Marlies Putter,
TopSpin Centre

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Kim vraagt door en denkt mee, is zeer enthousiast en doortastend. Het stappenplan van concept tot website brengt Kim duidelijk in beeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Juist haar expertise op het gebied van webdesign heeft de laatste jaren zo’n grote sprong vooruit gemaakt, dat ik het persoonlijk een ‘feestje’ vind om met haar samen te werken.

Ingrid Hilgeman,
Internationale vrouwendag HIA