Smit Creative’s werkwijze

Stap 1

Na het ondertekenen van de offerte wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Om alle gegevens die ik nodig heb voor de website te verzamelen, ontvang je na het ondertekenen een link naar het aanleverdocument, waar je naar het aanleveren van  belangrijke gegevens ook een ontwerp uitkiest. Door dit aanleverdocument krijg ik een beeld van jouw wensen.

Stap 2

Zodra het aanleverdocument, teksten en bestanden ontvangen zijn neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact met je op om de gekozen template te bespreken en/of je een passend advies te geven. Langskomen bij Smit Creative hoeft niet, maar is uiteraard wel mogelijk. Wanneer je in Hendrik-ido-ambacht of Zwijndrecht gevestigd bent is een afspraak op locatie ook mogelijk.

Stap 3

Aan de hand van het besproken aanleverdocument ga ik voor je aan de slag. Er zal ongeveer 5 werkdagen nodig zijn om je website in een online testomgeving voor je te ontwerpen. Vrees niet dat het ontwerp er precies zoals de template uitziet en het “1 van de vele” wordt. Het kiezen van een template gebruik ik zodat ik weet welke vormgeving je mooi vindt en niet als uitgangspunt. Wanneer je in mijn portfolio kijkt lijkt er geen 1 van de websites op één van de templates.

Stap 4

Per mail ontvang je een link wanneer de website klaar is. Het kan zijn dat teksten of foto’s toch niet helemaal naar je zin staan of uitkomen zoals je dacht dat het eruit zou zien. De punten die aangepast moeten worden worden gewijzigd in de correctieronde. Na je akkoord bespreken we de datum voor de livegang van jouw nieuwe website!

Stap 5

De website heeft een CRM-systeem, wat inhoudt dat je een gebruikersnaam en wachtwoord krijgt. Zo kan je zelf gemakkelijk berichten/pagina’s schrijven, teksten aanpassen en foto’s plaatsen. Een korte handleiding helpt je hierbij. Kom je er ondanks de handleiding niet uit en wordt de website gehost bij Smit Creative? Dan biedt Smit Creative ook na oplevering onbeperkt support!