Veelgestelde vragen

Beheersysteem

In WordPress, omdat dit systeem het meest gebruiksvriendelijk is en er door zijn populariteit al veel applicaties en uitbreidingsmogelijkheden ontwikkeld zijn, hierdoor kunnen wij jou een complete en perfecte website aanbieden voor slechts €499,- en implementeren wij extra functionaliteit voor zeer scherpe prijzen.

Dat ligt aan de je reactie snelheid en hoe snel je documenten, tekst en fotomateriaal aanlevert. Wanneer alles compleet en correct aangeleverd is, kan je website binnen één week online staan!

Met de prullenbak-functie kan je pagina’s en berichten die je verwijdert had terughalen. En in het ergste geval kunnen we altijd een backup terugzetten.

Ja helaas wel, maar zelfs de website van de overheid kan gehackt worden als goede hackers een beetje hun best doen.

Betalingsvoorwaarden

Ja, je betaald €10,- per maand voor je domeinnaam, updates, backups, webhosting en de e-mailadressen, doormiddel van een jaarlijkse factuur van €120,-.

In het webhostingpakket zit de registratie van 1 domeinnaam met een .nl extensie bij de prijs inbegrepen. Wil je meerdere domeinnamen registreren en bijvoorbeeld doorverwijzen naar het hoofddomein, dan geldt het volgende:

.nl extensie
Voor een extra domeinnaam.nl betaal je €5,- per domeinnaam.

.com/.eu extensie
Voor een extra domeinnaam.com/.eu betaal je €11,- per domeinnaam. Heb je het .com/.eu domeinnaam al bij ergens geregistreerd staan dan kunnen er kosten zijn verbonden aan het verhuizen van de domeinnaam. De eenmalige kosten voor deze verhuizing bedraagt over het algemeen rond de €8,- per domeinnaam.

Klopt, vaak zijn deze servers niet goed beveiligd en vinden hier ook matige updates van plaats, ligt je website er vaak uit en zijn de servers super traag. Een groot voordeel van webhosting bij ons is dan ook dat je op werkdagen onbeperkt binnen 24 uur geholpen wordt.

Vind je toch niet alles wat je nodig hebt in het websitepakket? Laat je informeren over de mogelijkheden en kosten door een offerte aan te vragen!

All-in Website pakket

Voor de lifegang van een website dient de website volledig betaald te zijn. Betalen doe je door een éénmalige overschrijving of door middel van iDeal.

Webhosting pakket

Voor de webruimte en de services van Smit Creative betaal je maandelijks of jaarlijks. Meer informatie vindt je in de algemene voorwaarden.

Vindbaarheid zoekmachines

Dat je website gevonden wordt is zeker, maar hoe hoog je scoort is van veel factoren afhankelijk. Wij zorgen in ieder geval dat de techniek waarop google ‘rankt’ in orde is:

  • technisch in goede staat;
  • sitemap generator;
  • zoekmachine vriendelijk;

Google kijkt naar o.a. de volgende factoren: zoektermen, META-titels en omschrijvingen en hoe de tekst opgebouwd is. Speciale software die wij bij oplevering inbouwen helpt jou bij het schrijven en de opbouw van juiste teksten. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Webhosting

Bij Smit Creative ben je niet verplicht om de website op onze servers te laten draaien. Het is alleen wel zo dat het livezetten naar een andere server extra handelingen kost en er daarom €150,- installatiekosten gerekend wordt.

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar onze servers? Een verhuizing van domeinnaam en e-mailadressen wordt gratis geregeld!

Er is voor 6GB aan webruimte gekozen omdat wij denken dat iedereen daar ruim voldoende aan heeft. Heb je meer nodig? Iedere 3GB aan extra webruimte kost €5,- per maand extra.

Nee, na 3 maanden van een nieuw contractjaar kan je ieder moment opzeggen en regelen we een verhuiscode voor je domeinnaam, dan kan je die gewoon meenemen. We rekenen alleen 1 week om je opzegging te behandelen.

Dat is mogelijk, de website is 100% jouw eigendom. Hulp nodig bij het verhuizen? Wij rekenen €150,- voor het verhuizen van de website naar je nieuwe server! Je domeinnaam wordt gratis verhuist door je nieuwe webhost door middel van de verhuiscode die je van Smit Creative ontvangt.