Veelgestelde vragen

Website ontwikkeling & vindbaarheid

In welk beheer systeem wordt de website gebouwd?

In WordPress, omdat dit systeem het meest gebruiksvriendelijk is en er door zijn populariteit al veel applicaties en uitbreidingsmogelijkheden ontwikkeld zijn, hierdoor kan ik jou een complete en perfecte website aanbieden en implementeer ik op verzoek extra functionaliteiten tegen zeer scherpe prijzen.

Wat is het verschil tussen en layout-pakket en een maatwerkwebsite?

Layout pakket 

Met dit pakket heb je de keuze uit +150 verschillende vooraf ontworpen layouts uit de ‘layout library‘. What you see is what you get: dus de layout is bij oplevering hetzelfde, alleen dan uiteraard met jouw logo, afbeeldingen/video, tekst, lettertype en kleuren. 

Maatwerk

Vooral ondernemers die al iets langer in het vak zitten kiezen voor dit pakket. De website wordt geheel ‘from scrats’ speciaal voor jou ontworpen. Over ieder detail en indeling is nagedacht.  

Hoe snel is mijn website klaar?

Dat ligt aan de je reactie snelheid en hoe snel je documenten, tekst en fotomateriaal aanlevert. Wanneer alles compleet en correct aangeleverd is, kan je website binnen één week online staan!

Als ik nou per ongeluk iets verwijder of aanpas en het is niet goed?

Met de prullenbak-functie kan je pagina’s en berichten die je verwijdert had terughalen. En in het ergste geval kan ik altijd een backup voor je terugzetten. 

Wordt mijn website goed gevonden in google?

Dat je website gevonden wordt is zeker, maar hoe hoog je scoort is van veel factoren afhankelijk. Wij zorgen in ieder geval dat de techniek waarop google ‘rankt’ in orde is:

  • technisch in goede staat;
  • sitemap generator;
  • zoekmachine vriendelijk;

Hoe kan ik zelf de vindbaarheid verbeteren?

Google kijkt naar o.a. de volgende factoren: zoektermen, META-titels en omschrijvingen en hoe de tekst opgebouwd is. Speciale software die wij bij oplevering inbouwen helpt jou bij het schrijven en de opbouw van juiste teksten. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Kan mijn website gehackt worden?

Ja helaas wel, maar zelfs de website van de overheid kan gehackt worden als goede hackers een beetje hun best doen.

Betalingsvoorwaarden

Zitten er maandelijksekosten aan een website verbonden?

ja, je betaald per maand/per jaar voor je domeinnaam, updates, backups, webhosting en de e-mailadressen. Voor meer informatie over de tarieven van Smitcreative, mail gerust naar: kim@smitcreative.nl

Ik heb meerdere domeinnamen voor mijn website

In het webhostingpakket zit de registratie van 1 domeinnaam met een .nl extensie bij de prijs inbegrepen. Wil je meerdere domeinnamen registreren en bijvoorbeeld doorverwijzen naar het hoofddomein. Dat is mogelijk. Bekijk de tarieven in mijn brochure. 

Er zijn webhosting aanbieders die minder per maand rekenen

Klopt, vaak zijn deze servers niet goed beveiligd en vinden hier ook matige updates van plaats, ligt je website er vaak uit en zijn de servers super traag. Een groot voordeel van webhosting bij mij is dan ook dat je het thema, techniek en beveiliging direct wanneer er een update klaar staat geüpdatet wordt. En kom je ergens niet uit dan verhelp ik iedere werkdag binnen 24 uur het probleem. Zo heb je geen omkijken naar de site en je met een gerust hart je tijd beter besteden.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden en voorwaarden?

Website ontwikkeling

Heb je een website laten bouwen en heb je zelf webhosting geregeld, dan dient het gehele gefactureerde bedrag minimaal 1 dag voor oplevering te zijn ontvangen. Indien de website op de servers van Smit Creative draait moet de factuur binnen 14 dagen vanaf de factuurdatum zijn ontvangen.
De factuur kan in sommige gevallen betaald worden in termijnen en is mogelijk door middel van een bankoverschrijving en iDeal.

Webhosting

Het is mogelijk op de webhosting zowel maandelijks als jaarlijks te betalen. Kijk voor de tarieven op:

Kijk voor alle levering & betalingsvoorwaarden op de pagina van de algemene voorwaarden.

 

Webhosting

Ik heb al een domeinnaam en webhosting geregeld.

Bij Smit Creative ben je niet verplicht om de website op onze servers te laten draaien. Het is alleen wel zo dat het livezetten naar een andere server extra handelingen en tijd kost en er daarom installatiekosten en verhuiskosten gerekend wordt.

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar onze servers? Een verhuizing van domeinnaam en e-mailadressen wordt gratis geregeld! 

Als ik nu meer webruimte nodig hebt?

Er is voor 6GB aan webruimte gekozen omdat wij denken dat iedereen daar ruim voldoende aan heeft. Heb je meer nodig? Neem even contact op met kim@smitcreative.nl en kijk hier voor de tarieven.

Zit ik aan een opzegtermijn vast?

Nee, na 3 maanden van een nieuw contractjaar kan je ieder moment opzeggen en regel ik een verhuiscode voor je domeinnaam, dan kan je die gewoon meenemen. Ik reken alleen 1 week om je opzegging te behandelen. 

Ik wil mijn website verhuizen naar een andere server.

Dat is mogelijk, de website is 100% jouw eigendom. Je domeinnaam wordt gratis verhuist door je nieuwe webhost door middel van de verhuiscode die je van Smit Creative ontvangt. Wil je ook de website meeverhuizen en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan even contact met mij op.

Aan het verhuizen van een webhost door Smit creative zitten kosten verbonden.