Webdesign Rotterdam

Webdesign Rotterdam

Opzoek naar webdesign Rotterdam?  Een partner die je de mogelijkheden van het internet laat zien? Smit Creative weet op basis van jouw wensen een geoptimaliseerde website te realiseren die bij jouw onderneming past.

Complete website laten maken

Kwaliteit en duidelijke afspraken, zo onderneem je zelf en dat verwacht je ook van anderen. Dit is dan ook precies wat Smit Creative je biedt. Een website die perfect weergeven wordt op mobiel en tablet en goed vindbaar is.

Gebruiksvriendelijke websites

Smit Creative is de partner die met je meedenkt en je de mogelijkheden van het internet laat zien. Die overzichtelijke- en resultaatgerichte websites bouwt die door iedereen zelf te onderhouden is.

Vindbaarheid zoekmachines

Smit Creative ontwikkeld zoekmachine vriendelijke websites. Dit wilt eigenlijk zeggen dat de website zo wordt opgebouwd, dat het voor een zoekmachine gemakkelijk maakt deze te doorzoeken. Met name door deze geoptimaliseerde technieken scoort de website hoger in zoekmachines, zoals Google.

Webhosting & grafische vormgeving

Naast het bouwen van websites verzorgt Smit Creative ook webhosting,  logo’s, visitekaartjes, briefpapier of een complete huisstijl,  om zo jouw presentatie professioneel neer te zetten.

All-In Website Pakket

€499,-

  • Ook geschikt voor mobiel & tablet
  • Hoger scoren in google
  • 100% uniek en in de huisstijl

Complete website slechts €499,-